Mikkel Lundstrøm & Anette Kalle Larsen

Rådgivning skræddersyet til hver enkelt virksomhed

Specialudviklede værktøjer til at arbejde med bæredygtig omstilling i alle virksomheder

Samarbejdspartnere, der lytter og inddrager jeres ledelse og medarbejdere, så strategi og handleplaner forankres

Vi er nysgerrige på alle virksomheder og er skarpe til at udfordre nuværende processer
Mikkel Lundstrøm

 

Om Mikkel Lundstrøm

Mikkel sætter bæredygtighed på dagsordenen i forhold til virksomhedens strategi, projekter og drift. Han hjælper virksomheder med at fastlægge en strategi for bæredygtighed og sikre, at strategien omsættes i konkrete resultater via projekter og daglig drift.

Mikkel har mange års erfaring med strategi, projektledelse, lean, ISO-certificering og bæredygtighed. Mikkel har arbejdet for både private og offentlige virksomheder (herunder stat, regioner, kommuner og forsyningsselskaber), samt virksomheder indenfor kultur, frivillighed og socialøkonomi. Han driver også Unik Consult.

 

mikkel@sdgconsult.dk

 

Om Anette Kalle Larsen

Anette hjælper med at vise, hvordan virksomheder arbejde for en bæredygtig fremtid ved at udvælge verdensmål, som er centrale for virksomheden kerneforretning, produkter og værdier. Hun udarbejder analyser og strategier for virksomhederne. 

Anette er også kommunikationsrådgiver og skarp til bæredygtig storytelling og forankret markedsføring, så vi undgår greenwashing. Hun er uddannet i statskundskab, har taget fag i miljøledelse samt efteruddannelse i bæredygtig formidling. Hun driver også kommunikationsbureauet Bureau P.

 

anette@sdgconsult.dk

Sammen skaber vi bæredygtig omstilling